Reserveren

Lieve mensen,
Vanaf heden is het mogelijk om via onderstaand formulier een bezoek te reserveren* voor 2019. Na het maken van een reservering neemt het secretariaat zo snel mogelijk contact met u op om het bezoek te bevestigen.
Klik hier als u ons format wilt gebruiken voor in het boek van Sint.

Brief aanvragen voor 2020:

Is uw kind nog te jong voor een bezoek van Sint Nicolaas of is de dag en het tijdstip dat u Sint Nicolaas op bezoek zou willen hebben niet meer mogelijk, dan kunt u via onze email kenbaar maken volgend jaar (wederom) een brief van Sint Nicolaas te willen ontvangen. Ook als u dit jaar geen brief heeft ontvangen en er volgend jaar wel een zou willen, kunt u de Sint mailen. Het emailadres hiervoor is: info@snadelft.nl
Met vriendelijke groeten,

Sint Nicolaas
Wanneer het niet lukt om een reservering te plaatsen, kunt u een email sturen naar info@snadelft.nl.

Helaas is het vanwege organisatorische omstandigheden niet mogelijk om een bezoek te plannen voor 5 december 2019 tussen 12.00 en 14.00 uur. Wij hopen op uw begrip.

* Met het invullen van het reserveringsformulier gaat u automatisch akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die u vrijwillig invult in het reserveringsformulier) in het kader van de privacy wetgeving. (AVG)