Sint Nicolaas Actie Delft

Welkom op de website van de Sint Nicolaas Actie Delft!

Corona Update 15 november 2021

Na een bijzonder jaar waarin Covid-19 roet in het eten gooide voor het Sinterklaasfeest kunnen we u vertellen dat Sint Nicolaas en zijn Pieten wel weer hun intrek nemen in het Sint Stanislascollege (locatie Westplantsoen), van zondag 21 november tot en met zondag 5 december. 

Helaas hebben we wel wat aanpassingen moeten doen na de persconferentie van 12 november.

Zo hebben we alleen nog 10 minuten buiten bezoekjes. Waarbij u kunt kiezen tussen Sint en Piet of alleen Piet. Voor scholen, bedrijven, verengingen en andere organisaties hebben we ook de regels aangescherpt. Deze kunt u bij ons opvragen.

Zoals ieder jaar komt de opbrengst van de Sint Nicolaas Actie ten goede aan een project, waarbij kinderen centraal staan. In deze brief vindt u meer informatie over het project, waarvoor de Sint dit jaar heeft gekozen. 

De agenda van de Sint is al aardig vol. Door alle corona aanpassingen zijn er nog een paar mogelijkheden, maar zeker niet veel. U kunt door middel van de link ‘reserveren’ links op de pagina. Het secretariaat is bereikbaar via 06 – 137 991 46, het liefst per app. Indien u speciale wensen of verzoeken heeft, kunt u dat aangeven. De secretaresse van de Sint probeert zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. 

Sint en Piet zien ondanks alle maatregelen uit naar de bezoeken. Het is altijd weer een feest om groot en klein, jong en oud, blij te maken!