Sint Nicolaas Actie Delft

Welkom op de website van de Sint Nicolaas Actie Delft!

Na een bijzonder jaar waarin Covid-19 deels roet in het eten gooide voor het Sinterklaasfeest kunnen we u vertellen dat Sint Nicolaas en zijn Pieten wel weer hun intrek nemen in het Sint Stanislascollege (locatie Westplantsoen), van zondag 20 november tot en met maandag 5 december. 

Zoals ieder jaar komt de opbrengst van de Sint Nicolaas Actie ten goede aan een project, waarbij kinderen centraal staan. In deze brief vindt u meer informatie over het project, waarvoor de Sint dit jaar heeft gekozen. 

De agenda van de Sint gaat binnenkort open. U kunt door middel van de link ‘reserveren’ links op de pagina binnenkort reserveren. Het secretariaat is bereikbaar via 06 – 137 991 46, het liefst per app of per mail info@snadelft.nl. Indien u speciale wensen of verzoeken heeft, kunt u dat aangeven. De secretaresse van de Sint probeert zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. 

Sint en Piet zien ondanks alle maatregelen uit naar de bezoeken. Het is altijd weer een feest om groot en klein, jong en oud, blij te maken!