Reserveren

Lieve mensen, 

Er kan weer gereserveerd worden voor een bezoek van Sint en/of Piet via deze Link

We hebben dit jaar mogelijkheden voor bezoeken binnen of buiten. 

Onze goede doelen: 

 Stichting Bakasso 

Een grote kliniek met kraamafdelingen en operatiefaciliteiten in een afgelegen gebied in Guinee (West Afika) met rondom honderden dorpen. Daar is nu geen medische zorg.  

Er zijn daar nog steeds veel vrouwen en baby’s, die tijdens de bevalling door complicaties komen te overlijden en man en kinderen achterlaten. In de meeste gevallen konden deze vrouwen niet op tijd medische hulp krijgen, simpelweg omdat er geen ziekenhuispost of andere vorm van medische hulp is binnen een straal van 70 km en ook geen geld of vervoer om er te komen.  

Stichting Sintvoorieder1 

Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die in armoede leven in Nederland een mooi Sint pakket krijgen met een cadeautje, snoepgoed en een gedicht. 

Heeft u een bezoek geserveerd en wilt u idee├źn voor wat u op kunt schrijven voor Sint.  

Klik dan hier als u ons format wilt gebruiken. 

Brief aanvragen voor 2023: 

Als u dit jaar een bezoek heeft aangevraagd krijgt u automatisch een berichtje als er weer gereserveerd kan worden. 

Wilt u volgend jaar wel een berichtje als er gereserveerd kan worden. Stuur dan een mailtje naar: info@snadelft.nl ovv Brief 2023 

Met vriendelijke groet, 

Sint Nicolaas 

Wanneer het niet lukt om een reservering te plaatsen, kunt u een email sturen naar info@snadelft.nl.

* Met het invullen van het reserveringsformulier gaat u automatisch akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die u vrijwillig invult in het reserveringsformulier) in het kader van de privacy wetgeving. (AVG)